Sociální sítě
Nahoru

IWC na pomoc dětem

Manufaktura IWC ze švýcarského Schaffhausenu spojila své síly se společností Laureus, která je známa především ve světě sportu (Laureus World Sports Awards) už před delší dobou. Její další aktivitou je však Laures Sport for Good Foundation – celosvětový projekt pomáhající mladým lidem vymanit se z tíživých sociálních podmínek. IWC vzdává dalším svým modelem „Portofino Chronograph Edition Laureus Sport for Good Foundation“ poctu právě této organizaci.

Na jejich dýnku můžeme snadno rozpoznat vyobrazené motivy, které do detailu vycházejí z obrázku, který vyhrál soutěž v malování vyhlášenou právě společností Laures. Těchto automatických hodinek bylo vyrobeno pouze 2500 pro celý svět a k objednání budou i v pražském Klenotnictví Dušák.

Samotné hodinky jinak měří 42 mm v průměru a jsou zhotoveny z oceli. K té nádherně ladí i temně modrý metalický číselník se stejně zbarveným koženým řemínkem z aligátora. Kromě chronografu nabízejí hodinky i funkci data a indikace jména dne.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.