Sociální sítě
Nahoru

Herbert Nitsch čeká na další rekord

Pilotovi a rekordmanovi ve volném potápění se 14. června 2007 podařilo ponořit do hloubky 700 stop (214 m,). To mu ovšem nestačilo a dle informací magazínu Zbraně & náboje se už nyní začíná připravovat na další pokoření rekordu, které se bude konat v létě letošního roku, a to ve vodách Egejského moře na pobřeží řeckého ostrova Santorini.

Tentokráte je jeho vysněnou metou hloubka 800 stop (244 m), k jejíž dosažení bude využito speciálního podvodního torpéda, které „Létající rybě“, jak se Herbertovi přezdívá, pomůže jak dolů, tak zpět k hladině. Pokořením této hloubky a splněním mise „Breitling Extreme 800“ však výzvy nekončí. Herberta Nitsche stále láká magická hranice 1000 stop (305 m)!Čas strávený pod hladinou mu během ponoru odměřuje časomíra Breitling a náramkové hodinky Superocean 42 se žlutými detaily, které lze pořídit v obou prodejnách pražského Klenotnictví Dušák.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.