Sociální sítě
Nahoru

Cover pro začínající podnikatelky

Švýcarský Cover si odbyl svůj první půl rok na tuzemském trhu. Během poměrně krátké doby se mu podařilo etablovat ve světě dámských módních hodinek, které pohlížejí na „glamour fashion“ svět poněkud jiným pohledem. Dámské hodinky se totiž snaží zaujmou mladé dámy a dívky začínající svou profesní kariéru podnikatelek. Design poplatný módním trendům v této oblasti není rozhodně „in“ a značka Cover se snaží stylizovat spíše do originálnějších návrhů, které v sobě nesou ducha nadčasovosti. Krásným příkladem je letošní novinka Cover Co151 Corpo Lady Chronograph.

Tyto poměrně malé ocelové hodinky patří mezi velmi snadno dostupné modely. Za pouhých 15 000 Kč jejich nová majitelka získá vkusnou časomíru, která se hodí jak pro volný čas, tak k pracovním kostýmkům. Pouzdro je lemováno elementy Swarovski, číselník je perleťový a uložený quartový strojek švýcarské výroby nabízí kromě funkce času také datum a praktický chronograf.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.