Sociální sítě
Nahoru

Lotus zvolil exkluzivního úpravce, společnost Mansory

Společnost Group Lotus vybrala společnost Mansory jako oficiálního partnera pro výrobu zakázkových sportovních vozů Lotus. Německý specialista na luxusní úpravy aut už pro britskou značku připravil několik speciálních edicí. První společné dílo na základě oficiální spolupráce se ukáže světu na zářijovém autosalonu v Paříži.

Mansory bude vyrábět speciální karosérie pro Lotusy Elise, Exige a Evora. Jako Oficiální kustomizační studio spolupracuje Mansory s inženýry a techniky Lotusu, aby připravilo hodnotné a exkluzivní modifikaci. Od loňského uvedení konceptu Evora Concept Bespoke už úpravce spolupracoval na celé řadě projektů včetně sériového modelu Evora GTE v chromově rudé barvě. Teď se můžeme těšit na další speciály.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.