Sociální sítě
Nahoru

Briliantové šperky RETOFY DIAMONDS

V oblasti obchodování briliantových šperků sází firma RETOFY na pohyb, dynamický vývoj a jistou originalitu, což plně vyjadřuje svou jedinečnou exkluzivní kolekcí RETOFY DIAMOND’S.

Tato briliantová kolekce zahrnuje obvyklý sortiment prstenů, náušnic, přívěsů, náramků, náhrdelníků a to jak samostatně, tak i v setech. Briliantové šperky RETOFY DIAMOND’S jsou typické svým vysokým třpytem, jasným leskem a svítivostí briliantů včetně dokonalého komfortu při každodenním nošení. Firma RETOFY se snaží být stále krok před konkurencí a přináší prémiové produkty briliantových šperků.

RETO CUT 89 – světově originální  a unikátní briliantový brus s naprosto dokonalou symetrií 89 faset oproti standardně broušeným 57 fasetám, vyznačující se skvělými optickými vlastnostmi, tedy brilancí, ohněm a jiskrou.ID – identifikační číslo je vypáleno laserem na rundistě každého briliantu s RETO CUT 89 brusem a činí ho tímto nezaměnitelným. On-line certifikát optických vlastností – po zadání ID vám umožní, kdykoliv se pokochat pohledem na svůj briliant se zobrazením brilance, ohně a jiskření jak v klidu tak i v pohybu.

web: www.retofy-diamonds.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.