Sociální sítě
Nahoru

Mercedes-Benz Style představuje kolekci nábytku

Dynamický design, dokonalé a luxusní materiály a neuvěřitelná lehkost: Mercedes-Benz přináší svůj nezaměnitelný styl a vysoký standard nejen do vaší garáže, ale nově i do obývacího pokoje. Ve spolupráci s Formitalia Luxury Group, předním italským výrobcem designového nábytku, vytvořil Mercedes-Benz kolekci pod značkou Mercedes-Benz Style.Formitalia stejně jako Mercedes-Benz vynikají ve svém oboru vysokou kvalitou a precizním zpracováním, které ztělesňuje luxus a vášeň. Velmi nás proto těší, že na první kolekci nábytku Mercedes-Benz Style můžeme pracovat právě s Formitalia,“ komentuje spolupráci Gorden Wagener, vedoucí designu Mercedes-Benz.

 „Kolekce, na které spolupracovali designéři z Formitalia, se skládá z pohovky, lehátka, jídelního stolu, různých typů židlí, příborníku, policového dílu s integrovaným systémem domácího kina, šatní skříně a postele. Jednotlivé kusy nábytku budou ke koupi od října 2012 v síti exkluzivních obchodů a showroomů po celém světě,“ dodává Gianni Simone Overi, generální ředitel Formitalia Luxury Group.Jednotlivé kusy nábytku odráží progresivní dynamický styl a emocionální náboj vozů značky Mercedes-Benz. Stejné zaoblené protáhlé linie a křivky evokující napětí, dynamiku, eleganci, jemnost a nadčasovost najdeme i u futuristického konceptu vozu F 125. Celá kolekce na první pohled nezapře dotek automobilového ducha.

Kolekce bude představena od 17. do 22. dubna na veletrhu Salone Internazionale del Mobile v Miláně.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.