Sociální sítě
Nahoru

Klíč pro štěstí

Wellness klíč od systému Technogym je revoluční alternativou k tradiční členské kartě. Váš osobní klíč má v sobě integrované  paměťové čipy, které sbírají, ukládají a vyhodnocují  miliardy dat, včetně Vašeho tréninkového programu, diagnostických vyšetření a anamnéz. Monitoruje ,ukládá a zobrazuje každý váš trénink a pomáhá vám zorientovat se v cvičebních zařízeních a vašem tréninkovém plánu.

Technogym wellness systém je snadno ovladatelný a intuitivní systém, který pomáhá uživatelům  health a wellness klubů efektivně využít čas a mít neustálý přehled o svém progresu:

  1. Šetří čas a námahu, protože na všech strojích a kardio stanicích máte k dispozici přehledně zpracovaný svůj tréninkový plán.
  2. Usměrňuje a hlídá Vás, speciálně při silových strojích vám indikuje správné a efektivní provedení cviku s důrazem na bezpečnost a dlouhodobé cíle.
  3.  Zaznamenává všechny vaše aktivity a cviky,  a umožňuje trenérovi, fyzioterapeutovi a výživovému specialistovi sledovat Váš pokrok a v případě potřeby modifikovat váš cvičební plán .
  4. Umožňuje  sledovat váš pokrok v podobě přehledných výstupů, grafů a statistických údajů o  cvičení, výkonu, spálených kaloriích, monitoruje vzdálenosti,  progrese a trendy.

Vše, co potřebujete pro přístup do Wellness Systému je Technogym Wellness Klíč, který je součástí každého z 555 exkluzivních členství ve Volcano Health Club Prague.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.