Sociální sítě
Nahoru

Reverso na královském náměstí v Paříži předzvěstí butiku

Pařížské náměstí luxusu, Place Vendôme, zaznamenalo další přírůstek. Po boku butiků nejvýznamnějších značek světa totiž přibyla hodinářská ikona Jaeger-LeCoultre, která potvrzuje, že krize eurozóny se exklusivního zboží vysoké kvality zase tolik nedotýká. Na královském náměstí tak navíc, jakožto předzvěst své přítomnosti, vystavila funkční hodiny vycházející z jednoho z největších klenotů současné Haute Horlogerie – totiž Reverso Gyrotourbillon 2.Hodiny s vyznačeným otočným pouzdrem budou zdobit prostor, uchovávající stavbu v tajnosti, po dobu pěti měsíců. Během této doby tak budou měřit čas nejdůležitější stavby okolí, tedy Vendômskému sloupu.

V Praze lze unikátní kousky značky Jaeger-LeCoultre pořídit v Klenotnictví Dušák v ulici Na Příkopě, svůj butik v Čechách totiž zatím nemá, a to přestože se zde těší velkému úspěchu a oblibě sběratelů.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.