Sociální sítě
Nahoru

Range Rover spojil síly s Victorií Beckham

Společnost Land Rover uvedla na pekingském autosalonu speciální edici Range Roveru Evoque, kterou pomáhala navrhovat britská módní designérka Victoria Beckham. Značky Land Rover a Victoria Beckham jsou alfou a omegou britského stylu a tak pod taktovkou hlavního designéra Gerryho McGoverna a Victorie Beckham vzniklo čtyřmístné kupé, které nabízí individuální luxus šitý na míru. V této edici bude vyrobeno nanejvýše 200 vozů.

Zásadním designovým prvkem je vysoce kvalitní ruční šedé lakování, které kontrastuje s vrchní vrstvou černého lesku na střeše, bocích, přívodech vzduchu na kapotě, na podbězích kol a na kolech. Nenápadný exteriér doplňuje prémiový interiér. Sedadla sportovního designu jsou potažena semianilinovou světle hnědou kůží Vintage Tan. Stejná kůže je použita na výplně dveří, loketní opěrky a vrchní část panelu mezi předními sedadly.

Vnější motiv naleznete i v interiéru v podobě růžově zlaté, která zdobí otočná tlačítka středové konzole, otočný volič jízdních režimů převodovky a logo na volantu. Celosvětový prodej řady Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham je omezen na 200 vozů. Všechna kola jsou poháněná dvoulitrovým benzinovým motorem s výkonem 140 koní.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.