Sociální sítě
Nahoru

Czech Mid-Amateur Tour 2012 startuje už 2. května!

Už 2. května se v Mladé Boleslavi odehraje první kvalifikační turnaj Czech Mid-Amateur Tour 2012. Tato legenda mezi turnaji se hraje již 11 let jako čistokrevná sportovní túra, kde o účasti i postupu do finále rozhodují pouze a jen výsledky.

Nejvýznamnější změnou pro rok 2012 je snížení věkové hranice podle amerického vzoru. Přihlásit se tak může každý hráč, který dosáhl 25 let a jeho HCP je 15 a nižší. Tím je, narozdíl od obvyklého modelu komerčních turnajů, zaručena vysoká herní úroveň. Finále si 28. září na Albatrossu zahraje 30 nejlepších, kteří vzejdou ze čtyř kvalifikačních turnajů. Účast na kvalifikačních turnajích není omezena, takže se kterýkoliv hráč může přihlásit na všechny čtyři a zvýšit tak svou šanci na postup do finále. A pro ještě větší zatraktivnění již tak napínavých turnajových kol budou připraveny jedinečné hole-in-one.

Velkým lákadlem je letos i cena pro vítěze. Vítěz velkého finále vyhraje letenku na kvalifikační turnaj zámořského U.S. MID-AMATEUR Championship 2013. A to je opravdu brána do světa toho nejlepšího golfu.

Termínový kalendář kvalifikačních turnajů

2. května Mladá Boleslav

30. května Beřovice

28. června Karlštejn

13. září Zbraslav

25. září Albatross (fi nálový turnaj)

Kompletní informace o Czech Mid-Amateur Tour můžete nalézt na www.mid-golf.cz, kde se prostřednictvím odkazu na serveru ČGF můžete rovnou i online přihlásit.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.