Sociální sítě
Nahoru

Edox se zamilovává do filmů

Po boku svých sportovních aktivit se švýcarská značka Edox dostala hned do několika hollywoodských filmů, na což je náležitě hrdá. V první řadě se ji podařilo navázat spolupráci s již avizovaným snímkem The Amazing Spider-Man, na což navázala hned dalším akčním filmem, který bude do českých kin uveden 8. listopadu, a to zřejmě pod originálním jménem Looper. Hodinářskou značku oslovil sám režisér Rian Johnson, který má za sebou například úspěšný seriál Perníkový táta (Breaking bad), s jasným záměrem. Hodinky Edox v jeho akčním sci-fi nebude nosit ani Bruce Willis či jeho mladší „já“ Joseph Gordon-Levitt, ale všichni záporní hrdinové. A model? Dle všech spekulací se jedná o exempláře z linie Classe-Royale, jenž se vyznačují čtvercovými pouzdry a unikátním vzhledem.

Marketingový ředitel společnosti Edox, pan Christian Hotz, navíc prozradil, že za tento product placement neutratil ani cent. Značka je dle jeho slov natolik originální a jelikož nebyla nikdy na filmových plátnech, dokáže nyní od ostatních značek vybočovat. Proto značku koneckonců kontaktoval i tým Clinta Eastwooda pracující na novém snímku, kde se pravděpodobně objeví dva modely X-treme Pilot Limited Edition.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.