Sociální sítě
Nahoru

Zářící Lüm-Tec do hlubin oceánů

Právě publikované vydání nejlepšího českého měsíčníku o zbraních a doplňcích pro muže, Zbraně & náboje, upozornilo na další kolekci  značky Lüm-Tec. Ta je zajímavá svým vzhledem, využitými technologiemi a hlavně velmi přijatelnou cenou, která z opravdu zajímavého kousků dělá hodinky pro každý den. S cenovkou pod hladinou 20 000 Kč se jedná o exemplář dostupný a přesto si jej nemůže dovolit každý. Hodinky s armádní DNA jsou určeny striktně opravdovým mužům, kteří módní trendy neřeší a jde jim čistě o funkčnost, praktičnost a robustnost.Pod označením 300M se skrývá nová kolekce značky Lüm-Tec, která se proslavila ve světě luminiscenčních barviv. Její technologie MDV, tedy nanesení osmi vrstev barviva SuperLumi-Nova, totiž zajišťuje velmi snadné odečítání hodnot z číselníku, a to i za šera či absolutní tmy. Nová kolekce zaujme modelem se 40mm pouzdrem, které je z lehkého titanu, který je navíc černěný technologií PVD. Tato vojenská linie hodinek je navíc doplněna kaučukovým řemínkem s jazýčkovou sponou, který prozrazuje jejich možné využití. Tyto potápěčské hodinky jsou totiž vodotěsné do 300 metrů, a proto nabízí otočnou lunetu a šroubovací dýnko i korunku – tak jak se u správných potápek sluší a patří. Uložený strojek disponuje automatickým nátahem a nabízí 42 hodin rezervy nátahu chodu.

Jediným místem, kde lze hodinky v České republice pořídit, je pražské hodinářství v pasáži U Stýblů na Václavském náměstí, kde jsou vystaveny v malinkém obchodě hodináře Martina Brože.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.