Sociální sítě
Nahoru

NETJETS EUROPE: Podnikání v oblasti managementu letadel

Společnost NetJets Europe představila svůj plán uvést na evropský trh novou činnost podnikání v oblasti managementu letadel. Nové podnikání je zaměřené na rozšíření výhod plynoucích z rozsahu poskytovaných služeb také na vlastníky letadel, a to nad rámec programů podílového vlastnictví.

Nové zaměření činnosti firmy s názvem NetJets Aircraft Management bude využívat zdroje NetJets Europe v celé řadě nových služeb v oblasti managementu letadel. Společnost bude poskytovat všestranné řešení pro provoz letadla včetně náboru a výcviku posádky, plánování letu a posádky letadel, hangárování, údržbu a všechny související aktivity. Všechny tyto služby jsou již nyní k dispozici pro letadla pod správou NetJets Europe, nicméně formální uvedení nového produktu pro vlastníky letadel bude následovat později v průběhu roku v závislosti na obdržení všech potřebných povolení.Majitelé soukromých letadel budou mít možnost využít těchto služeb čistě k zajištění provozu svých letadel nebo budou moci tyto služby kombinovat s poskytnutím svého letadla společnosti NetJets Europe. Ta je využije pro letadlovou základnu pro klienty podílového vlastnictví letadel a zároveň tak vlastníkům letadel bude průběžně generovat dodatečné zisky. Tento nový program přebírá základní zásadu modelu podílového vlastnictví letadel, kdy budou jednotliví vlastníci letadel hradit za správu poplatek odpovídající množství jejich nalétaných hodin, oproti běžně užívanému poplatku na trhu se stanovenou fixní částkou.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.