Sociální sítě
Nahoru

Land Rover Freelander 2 Sport dostal nový kabát

Společnost Land Rover vyrobila v pořadí 300 000. Land Rover Freelander a připravila pro svoje zákazníky výhodnou nabídku pro rok 2012. Na zákazníky, kteří si zakoupí tento vůz, čeká nejenom zajímavá cenová nabídka, mohou si také vybrat ze tří barevných provedení Mauritius Blue, Barolo Black a Firenze Red.

Tato tři barevná provedení Freelanderu „Sport“ ladí kromě barvy karosérie s madly dveří, kryty zrcátek, zadním spoilerem a bočními přívody vzduchu. Celkový obrázek Freelanderu dotváří černě se lesknoucí mřížka chladiče a velká 19‘‘ kola z lehkých slitin.

V interiéru na zákazníky čekají sportovní kožená sedadla, kožený volant a hlavové opěrky se sportovním logem. Prvky dekoru na palubní desce jsou navrženy v lesklé černi naopak na podlaze vozu naleznete dvoubarevné kobercové rohože s kontrastním lemováním. Ve Freelanderu „Sport“ nechybí klimatizace, integrované připojení telefonu přes bluetooth, patentovaný systém Terrain Response a systém Stop/Start, který u Freelanderu 2 se šestistupňovou převodovkou šetří až 0,8 l na 100 km.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.