Sociální sítě
Nahoru

Legendární značka Tiffany & Co. přichází do Prahy

Legendární americká značka Tiffany & Co. v srpnu vstoupí na český trh. Pařížská ulice č.10 se stane klenotem v podobě prvního butiku nesoucího toto světoznámé jméno ve východní Evropě. Čeští zákazníci se tak konečně dočkají kolekce nejslavnějších zásnubních prstenů na světě, a těšit se mohou i na další skvostné diamantové šperky z platiny či 18-ti karátového zlata, luxusní klenoty, ale i módní a stříbrné šperky. K dostání budou i kolekce hodinek, dárkových předmětů, a exkluzivních designů z dílny proslulých návrhářských jmen, jako jsou Elsa Peretti či Paloma Picasso.

Značka Tiffany & Co. je ikonou ve světě luxusních šperků a na podzim tohoto roku oslaví významné jubileum. Již 175 let je jméno Tiffany & Co. symbolem lásky, stylu, kvality a luxusu. Jen málo klenotnických firem má tak slavnou historii a tak slavné a oddané zákazníky. Dějiny značky popisují filmové hvězdy i hlavy státu, které si šperky Tiffany vybraly pro nejvýznamnější události svého života; historická prvenství, objevy a inovace, které dodnes udávají směr celému odvětví  i spolupráci s geniálními designéry, kteří značce propůjčili svou vizi. To vše přispělo k růstu newyorské legendy v celosvětový fenomén.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.