Sociální sítě
Nahoru

Nové BMW řady 7 ztělesňuje jedinečný zážitek z jízdy

BMW řady 7 splňuje nejvyšší nároky na estetiku a inovativní techniku. V segmentu luxusních sedanů je ztělesněním jedinečných zážitků z jízdy a sportovní elegance. Modernizované provedení BMW řady 7 pro rok 2012 zdůrazňuje své postavení nově upravenou přídí a zádí. Rozměry se změnily jen minimálně. O 8 mm nižší výška podtrhuje protažené linie s dokonale vyváženými dynamickými proporcemi.

Při čelním pohledu vynikají nové ledvinky prominentní masky chladiče BMW s rozměrnějším chromovaným rámečkem a devíti svislými lištami místo dosavadních dvanácti.

Sportovně elegantní silueta BMW řady 7 je tvořena typickými proporcemi vozů z Mnichova s dlouhým rozvorem, krátkým převisem vpředu, protaženou kapotou motoru a dozadu posunutým prostorem pro cestující s průběhem střechy ve stylu kupé. Novým stylistickým prvkem při pohledu z profilu jsou ukazatele směru integrované do spodní části vnějších zpětných zrcátek.

Zadní partie BMW řady 7 vyniká suverénním sportovním charakterem.

Horizontální linie rozdělené do několika rovin snižují vizuálně výšku vozidla. Zadní světlomety s typickým tvarem písmene L jsou beze změn. Nový je nárazník s druhou chromovanou lištou, která vizuálně propojuje obě nízká odrazová skla po stranách. Celkově vzbuzuje upravená záď dojem větší exkluzivity a celistvosti.

Představám o stylové exkluzivitě a luxusním charakteru vychází vstříc také design interiéru. Luxusní celkový dojem zanechávají jemně zakřivené tvary, nejkvalitnější materiály a elegantní kombinace barev. Kůže Dakota a Nappa jsou nyní k dispozici v odstínech slonovinová bílá a béžová Veneto. Pro vnitřní design vozů BMW je charakteristická důsledná orientace interiéru na řidiče s důrazem na ergonomické řešení.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.