Sociální sítě
Nahoru

Slavnostní otevření butiku ROLEX

Carollinum, ryze česká obchodní společnost zabývající se prodejem luxusního zboží, v úterý 22. května 2012 slavnostně otevřelo exkluzivní značkový butik ROLEX v Pařížské ulici 14.

Rolex, legenda hodinářského světa a nejprestižnější značka švýcarských hodinek, více než sto let vyrábí a prodává hodinky, jež jsou celosvětově vnímány jako symbol úspěchu a prestiže. Jejich novou pražskou prodejnu, která je největší ve střední Evropě, přišla pokřtít a přivítat řada hostů, mezi nimiž nechyběly významné osobnosti z obasti kultury,  politiky a médií.

Na slavnostní přestřižení pásky, jehož se ujal mezinárodní obchodní ředitel Rolexu, Rafael Rolli, dohlídl sám král české populární hudby Karel Gott. Společnost Rolex Karla Gotta začala zajímat v době, když zjistil, že většinu svých zisků věnuje na dobročinné účely. Se zápalem sobě vlastním se tak o hodinkách Rolex rozhovořil: „Hodinky Rolex? Já se vůbec zajímám o skvělé hodinky. Nemusí v tom být zrovna nějaká speciální technika ani komplikace, ale prostě Rolex je záruka obrovské přesnosti a kvality, která je historicky tisíckrát ověřená, uznávaná a přitom to není firma čistě obchodní. Já bych dokonce řekl, že má i status nadace a protože nepodléhá tlaku akcionářů, může se soustředit i na dlouhodobější programy a cíle a vyrábět bez spěchu a ukvapení maximálně kvalitní odolné a nadčasové hodinky. A co je mně na tom samozřejmě úplně nejsympatičtější, že věnuje prostředky na podporu a rozvoj umění a ochranu životního prostředí. Komu by se však toto nelíbilo, že? A to jsou všechno body, které mluví pro hodinky Rolex. Nevím, jestli to víte, ale patřím do klubu hledačů pokladů na mořském dně. Už dávno jsem se zamiloval do hodinek, které byly uvedeny, myslím, v roce 1960. Rolex Deep Sea Special jsou hodinky, které se potopily na dno Mariánského příkopu do hloubky 10 900 metrů. A myslím, že to také dokázal režisér James Cameron. No, nemusím mluvit o Oysters, to je úplně jasné, Oyster Perpetual Cosmograph Daytona a tak dále, které nosil Paul Newman. Jak říkám, zvláště ty poslední hodinky mě zaujaly tak, že kvůli nim sleduji a zajímám se, jak dále postupují programy této firmy.“

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.