Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní Krug Ambassade přichází do České republiky

Krug, renomovaná značka šampaňského, kterou není skutečným znalcům třeba dlouze představovat, přináší do České republiky prémiové lahve zdokonalované rodinou Krug po šest generací již od roku 1843. Nyní přichází také unikátní koncept Krug Ambassade. Toto jedinečné místo, země zaslíbená pro milovníky šampaňského, najde svůj domov v bývalém klášteře z 14. století na malebné Malé Straně v samém srdci bohatého pražského historického centra. Krug Ambassade se zabydlí v oblíbené restauraci Essensia jednoho z nejkrásnějších pražských hotelů Mandarin Oriental. Zde si budete moci neopakovatelně vychutnat tuto prémiovou značku, jejíchž 6 ročníků se umístilo v top 10 nejlépe hodnocených šampaňských vín v nejnovějším vydání magazínu Wine Spectator.

Koncept Krug Ambassades představuje ty nejexkluzivnější podniky, jejichž společným cílem je přinášet svým klientům vytříbenou kvalitu, vynikající produkty a služby. Prvotní myšlence dal vzniknout ve Francii v devadesátých letech Remy Krug. Později se program rozšířil do Itálie, Spojeného Království a dále i do celého světa. V letošním roce bude první ambasáda značky Krug představena i v České republice, v restauraci Essensia pětihvězdičkového hotelu Mandarin Oriental. Toto místo se zařadí mezi další slavná jména, jako je l’Assiette Champenoise v kraji Champagne, pařížský Park Hyatt nebo Le Burgundy, Fat Duck či Murano v Londýně, Dinner v londýnském hotelu Mandarin Oriental, Palazzina Grassi v Benátkách, Fingers v Míláně, Kinoshita v Sao Paolo, Otto i Mezzo

v Hong Kongu nebo berlínský restaurant Tim Raue. Cílem projektu je předávat autentické hodnoty této uznávané značky i její nezaměnitelnou identitu a styl. Samozřejmou součástí je velmi vysoký standard služeb, kvality a pozornosti věnované nejen klientům, ale každému drobnému detailu. Výsledkem je nezapomenutelná atmosféra plná příjemných zážitků.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.