Jahody jsou právem nazývány královským ovocem. Jejich chuť je opravdu pohádková, obzvláště jsou-li čerstvé. Ovšem v kombinaci s prvotřídními ingrediencemi a zkušenostmi mistra cukráře dostává kulinářský zážitek s jahodami ještě vyšší dimenzi. Důkazem je speciální jahodové menu v oblíbené Brasserii La Gare v ulici V Celnici v centru Prahy.
Od prvního červnového týdne si mohou hosté La Gare dopřát Jahodový koláč, Francouzské crêpes s tvarohem a čerstvými jahodami, Jahody s likérem Grand Marnier s vanilkovou zmrzlinou nebo šlehačkou, Ledovou jahodovou polévku se šumivým vínem a zakysanou smetanou a osvěžující Jahodový sorbet. V nabídce bude také jahodový páj, mascarpone jahoda, jahodové košíčky, mille–feuille s jahodami, velká čokoládová macaron s jahodami, jahodový eclere, jahodový cheese cake a jahodová charlotte. Neodolatelné jahodové zákusky je možné ochutnávat přímo v La Gare, v příjemném stínu slunečníků na venkovní zahrádce, nebo si je zakoupit v Boutiques gourmandes a pohostit kolegy v kanceláři nebo blízké doma.