Sociální sítě
Nahoru

Susan a David Rockefellerovi se vydávají na pomoc oceánům společně s Girard-Perregaux

Na začátku června Susan a David Rockefellerovi oslavili v prostorách Muzea moderního umění v New Yorku Světový den oceánů a poukázali tak na současnou situaci životního prostředí a znečištění oceánů. Hodinářská manufaktura Girard-Perregaux se stala partnerem této události a novou podporou pro příští charitativní akce obou Rockefellerových. Při této příležitosti oběma věnovala hodinky s názvem Sea Hawk „Big Blue“, a to jako projev úcty za jejich angažovanost v oblasti ochrany životního prostředí. Susan Rockefeller, dědička slavného rodu, je známá filmová dokumentaristka, designérka šperků a nadšená ochránkyně životního prostředí. Kromě mnoha dalších aktivit je Susan vede největší organizaci na světě, které pomáhá chránit oceány. Jmenuje se Oceana a od roku svého založení (2001) ochránila více než 1.2 milionů čtverečních mil oceánů.

Hodinky Sea Hawk PRO 1000 M jsou velmi osobité. Jejich ergonomický tvar a voděodolnost do 1000 metrů (jež je podpořena heliovým ventilem a šroubovacím dýnkem) k potápění přímo vybízí. Hodinky jsou vybavené automatickým mechanismem z manufaktury Girard-Perregaux. Modrá barva hodinek připomíná nutnost chránit světové oceány. Na číselníku, ukazujícím rezervu nátahu, je vyobrazena mapa světa, která je symbolem Světového dne oceánů. Nápis „Protect what is Precious“ je vyrytý na zadní straně pouzdra spolu s logem manufaktury a symbolem lodní kotvy. Edice hodinek je limitovaná 15 kusy.

Lidé jakými jsou Susan a David jsou jako strážní andělé, kteří nám neustále připomínají, jak je důležité naší planetu chránit,“, říká Sofisti, CEO Girard-Perregaux. „Jsme poctěni, že s nimi můžeme spolupracovat a doufáme, že společně se nám podaří vnést do problematiky ochrany oceánů více světla“.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.