Sociální sítě
Nahoru

Nová liposukce SlimLipo v Yes Visage

Klinika Yes Visage, jako první v České republice, nabízí světovou novinku laserem asistovanou liposukci 2 v 1. Hlavní výhodou tohoto laseru je, že dokáže odstranit jakékoli množství přebytečného tuku v rámci jednoho zákroku a zároveň ošetřenou kůži efektivně stáhne a navrátí její elasticitu. V návaznosti s těmito výhodami dokáže přístroj odstranit také celulitidu. Díky těmto vlastnostem je přístroj  SlimLipo uznávaný a vyhledávaný po celém světě. Laserová liposukce je moderní ambulantní a bezbolestnou technikou permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku z těch oblastí, z nichž tukové polštáře nelze odstranit ani cvičením, ani dietami.  Provádí se bez celkové narkózy a výsledek je trvalý.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.