Sociální sítě
Nahoru

Nostalgie v novém kabátě od Hyundai

Krásným doplňkem do rustikálního interiéru je zajisté gramofon. Aby však měl tu správnou patinu a prostory elegantně doplňoval musí být historický. Právě této skutečnosti využila značka Hyundai se svou modelovou linií Retro Style, ve které kloubí ikonický design dob dávno minulých s moderními technologiemi, bez kterých si každodenní život lze představit jen stěží.Novinkou je velmi zajímavý model se zlatavou ozvučnicí a s označením Hyundai RTCC 411 RIP. Ten obsahuje analogový tuner, CD mechaniku, která přehraje i formát MP3 a gramofon s rychlostmi 33/45/78. Do modelu je zasazena z nostalgie také kazetová mechanika. Retro model však popírá své „retro“ označení zejména USB vstupem. Díky němu lze soubory z „flashky“ přehrávat, ale díky funkci RIP také jednoduše nahrávat. Cena byla stanovena na pouhých 7 990 Kč.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.