Sociální sítě
Nahoru

Boutique Dior opět otevřel na tradiční adrese v Pařížské

Po 8 letech své existence obchod prošel v uplynulých měsících rozsáhlou rekonstrukcí a rozšířením prostor. V konceptu „new Dior look by Peter Marino“ se snoubí tradiční dekorativní detaily 18. století, typické pro módní salon Dior, a „couture savoir-faire“ s prvky novodobého budoáru, glamour estetiky a moderním uměním. Přízemí butiku nabízí aktuální kolekce doplňků, oddělení kabelek z exotických kůží a speciální prostor je věnován šperkům a hodinkám. Ve spodní části butiku jsou umístěny kolekce dámské a obuvi, kožešiny a večerní šaty.  Chrám módy s iniciálami CD zahajuje svoji další etapu prezentací Ready to wear Pre-fall 2012 a novou kolekcí šperků My Dior.  U příležitosti znovuotevření butiku jsou v nabídce mitrovské kusy Haute Joaillerie Victoire de Castellane a také kompletní řada 13 vůní La Collection Privée.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.