Sociální sítě
Nahoru

FAnn parfumerie otevírá nový Beauty Atelier a kosmetický salon Augustinus Bader

Vznik FAnn parfumerií, jehož zakladateli jsou Jaroslav a Anna Kokolusovi, je úzce spjat s porevolučním Československem. V roce 1991 byly otevřeny první tři FAnn parfumerie, dvě v Brně a jedna ve slovenských Michalovcích. Sídlo společnosti je od samého počátku až do současnosti v Brně, na půl cesty mezi Prahou a Bratislavou. Po rozpadu federace však došlo k rozdělení na českou část, se sídlem v Brně, a slovenskou, se sídlem v Banské Bystrici.

Nyní je FAnn parfumerie díky své rozsáhlé síti více než 40 parfumerií a e-shopu www.fann.cz jedním z hlavních prodejců luxusní, selektivní a semiselektivní kosmetiky v České republice. Jsme zastoupeni ve 13 krajích ČR.

Ve FAnn parfumeriích najdete vůně, pleťovou a dekorativní kosmetiku více než 100 světových značek a nechybí ani bohatá nabídka doplňkového sortimentu. Součástí služeb jsou pravidelně pořádané poradenské dny, kdy s týmem specialistů jednotlivých značek své zákazníky nejen seznamujeme s novinkami, ale zároveň jim pomáháme vybrat nejvhodnější produkty pro péči o jejich zevnějšek.

K rodině FAnn parfumerií patří rovněž luxusní kosmetické salony. Kosmetický salon v OC Olympia Brno poskytuje ošetření pleti značkou La Prairie. A nově otevřený salon ve FAnn parfumerii Westfiled Chodov pracující se značkou Augustinus Bader.

Součástí aktivit je také podpora charity prostřednictvím vlastního Nadačního fondu FAnn dětem, který má pod svými křídly paní Kokolusová.

Před 6 lety jsme představili náš úžasný koncept FAnn Beauty Atelier na Jungmannově náměstí. Způsobil malou senzaci v Evropě. Spousta značek, odborníků, novinářů i našich konkurentů, zařadila tuto prodejnu mezi TOP 5 nejkrásnějších parfumerií v Evropě.

Čas ale běží dál, a tak jsme se rozhodli inovovat koncept Beauty Atelieru a přenést ho do obchodního centra, blíže k lidem. Vybrali jsme nejlepší obchodní centrum v ČR, kterým je jednoznačně Westfield Chodov. Do Chodova tak nově přinášíme nejen nové značky, ale i kosmetický salon pracující se značkou Augustinus Bader. Tento salon je nejen první v ČR, ale i jeden z prvních na světě. Zařazujeme se tak na mapu světa po New Yorku a Londýně.

KOSMETICKÝ SALON

Vstupte d o světa elegance a harmonie, kde krása věda jdou ruku v ruce. Jako exkluzivní partner značky Augustinus Bader, která je synonymem pro inovaci a luxus v péči o pleť, vám přinášíme ošetření, který jsou šitá na míru vaší pleti s láskou a precizností. Naše služby jsou založeny na nejnovějších vědeckých poznatcích, abychom vám poskytli nejen okamžité výsledky, ale dlouhodobou péči a regeneraci. V salonu najdete širokou škálu procedur s produkty Augustinus Bader.

AUGUSTINUS BADER

Německá značka byla na trh uvedena v roce 2018, poté co profesor Augustinus Bader provedl rozsáhlý výzkum procesů hojení popálenin a uvědomil si, že technologie kmenových buněk by mohla pomoci řadě kožních problémů. Cesta k vlastní značce profesora Augustina Badera začala v Číně, kde pracoval na traumatologickém oddělení s obětmi popálenin. Po návratu do Německa se rozhodl rozjet výzkum regenerace kmenových buněk, a už v roce 2008 vytvořil hojivý gel, který bez operace zahojí i popáleniny třetího stupně. Stejnou technologii se rozhodl vložit i do kosmetických produktů a po deseti letech uvedl na trh značku Augustinus Bader, která se okamžitě stala senzací.

Produkty profesora Badera si poradí se všemi nedokonalostmi, od vrásek a pigmentových skvrn po akné. Tajemství účinnosti produktů spočívá v jeho patentovaném komplexu TFC8 (Trigger Factor Complex). Klíčové živiny a přírodní ingredience dopraví přímo k buňkám a vytvoří optimální prostředí pro jejich obnovu. To znamená, že při pravidelném používání produktů Augustina Badera, se vaše kožní buňky budou opravovat samy. První produkty The Cream a The Rich Cream se okamžitě staly senzací ve světě kosmetiky a nyní jsou nejprodávanější v naší síti FAnn parfumerií.

Značka Augustinus Bader a celebrity ve světě. Victoria Beckham si značku exkluzivně vybrala pro modelky do backstage své přehlídky Leonardo Dicaprio požádal svou asistentku, aby mu objednala dvacet lahviček. Produkty značky Augustinus Bader milují i další celebrity jako Jennifer Aniston, Naomi Cambell, Brad Pitt nebo top modelka Hailey Bieber, která v médiích uvedla, že krémy Augustina Badera používá denně.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.