Sociální sítě
Nahoru

Tauern Spa – asi nejlepší lifestylový resort na světě

Rakousko si většina lidí spojuje především se sportem. V zimě lyžování, v létě horská turistika, rafty nebo kolo. Sousední země se ale může pochlubit i množstvím kvalitních lázeňských rezortů. Jedním z nejluxusnějších je Tauern Spa Kaprun v rakouské oblasti Zell am See. Bonusem je možnost procvičit si správný švih na golfových hřištích, ležících v jeho bezprostřední blízkosti.

Lázeňské středisko Tauern Spa Zell am See si během svého dvouletého působení dokázalo vybudovat vynikající pověst. Díky poskytovaným službám se komplex stal nejlepším lifestylovým rezortem na světě, kde na návštěvníky čeká vše, co potřebují k pořádné relaxaci.Vybrat si lze z řady vnitřních i venkovních termálních bazénů, které jsou k dispozici už od brzkého rána nebo, pokud jste milovníci saunování, přijdete si v Tauern Spa opravdu na své. Součástí komplexu jsou bylinková sauna, finská sauna, biosauna nebo aromatická parní lázeň. O unavené tělo se postarají profesionální maséři, užít si můžete i léčivé koupele a zábaly. Pro kulinářské fajnšmekry je připravena řada specialit, servírovaných například v restauraci Genussallee, jejíž jméno v češtině znamená Alej požitků.

Je krásný den a příští proceduru máte až za několik hodin? Ideální chvíle vyzkoušet jedno ze dvou profesionálních golfových hřišť v Zell am See. Spojení nápadů nejslavnějšího stavitele Davida Harradina a nádherné krajiny znamená opravdu výjimečný herní zážitek. Zdejší chloubou jsou dvě osmnácti jamková hřiště, umístěná kompletně na sluneční straně. Proto se tady může hrát od dubna do listopadu. Oběma hřištím se dostalo řady pochvalných komentářů od slavných profesionálů. Golf si zde zahráli jak vítěz dvaceti turnajů série PGA Greg Norman, tak i dvojnásobný šampión Masters Bernhard Langer.

Lázeňský program přesně podle vašich představ vám sestaví Mediterra. Kontakty a více informací o lázeňských resortech naleznete na www.mediterra.cz.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.