Sociální sítě
Nahoru

Dessous l Dessus v Domě módy

Největší prodejna s luxusním spodním prádlem v České republice Dessous l Dessus v pátém patře Domu módy na Václavském náměstí nabízí aktuální kolekce top značek Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda, Marlies Dekkers a Lejaby. V prodeji jsou exkluzivně také předkolekce  2013 plavek značek Maryan Mehlhorn, Charmline (revoluční plavky formující postavu, uberou až jednu konfekční velikost) a Lidea (plavky s košíčky až do velikosti H). Dessous l Dessus je jediným místem s prezentací hned několika nových kolekcí plavek, včetně sukýnek, tunik a dalších doplňků, v průběhu celého roku, ne jen v rámci tradiční jarní a letní sezóny. Nechybí ani pohodlné noční prádlo a domácí oděvy značky Féraud nebo punčochy a body značky Wolford.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.