Sociální sítě
Nahoru

Farrango Thai fusion Art gallery restaurant otevřen

V centru Prahy, respektive v Dušní ulici č. 15, byla otevřena nová Art gallery restaurace Farrango, kterou ocení nejen milovníci umění, asijské kuchyně, ale i ti, co rádi posedí v netradičním baru při ochutnávce koktejlu ze šampaňského.  Dělí na tři části: úvodní bar, restaurace, kde je podáváno pouze degustační osmichodové menu, a Farrango lounge.

Ve Farrango Lounge si lze objednat jednotlivé pokrmy z menu, zakouřit si doutník, ochutnat jeden z koktejlů zaměřených především na šampaňské a nebo zakoupit obraz od předních thajských umělců. A menu restaurace? To se obměňuje každý týden.

Restaurace Farrango je Thai fusion restaurace. Nabízí pokrmy primárně thajské, ale i z dalších zemí equatoriální Asie (občas se objeví pokrmy z Kambodže nebo Vietnamu). Některé pokrmy budou fúzovány či upravovány pro evropské klienty převážně pak v intenzitě pálivosti nebo ingrediencí, na které nejsou Evropané zvyklí.

Konceptem restaurace je představení fúzované thajské kuchyně, která v poslední době stále vice dominuje gastronomickému nebi nejen na celém světě, ale i v samotném Thajsku. Základním pilířem celého projektu je nabídnout zákazníkovi exklusivní pokrmy, perfektní servis, výbornou hudbu i skvělé nápoje – to vše v krásném prostředí stylové restaurace.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.