Sociální sítě
Nahoru

Výstava špičkových domácích kin plánovaná na říjen

Populární výstava audio-vizuální techniky High End Praha nebude od října na českém trhu jediná. Pro velký zájem vystavovatelů, kteří se někdy na jarní High End ani nedostali, a pro určité žánrové odlišení, začíná letos druhá partnerská výstava s tendenčnějším zaměřením na domácí kina. Zatímco původní akce vždy byla a zůstane převážně plejádou audiosystémů střední až nejvyšší kvalitativní kategorie a domácí kina byla z důvodů limitovaných prostorů trošku stranou, tak nová podzimní výstava pro ně nabídne dlouho potřebné výsluní a stereofonní systémy zde nebudou pravděpodobně v takové převaze.

Navíc se zde ukáží nejen dobře hrající, ale i skvěle vypadající komponenty, které mohou zdobit i nejnáročnější interiéry a to nejen za statisícové až milionové částky. Zkrátka návštěvník zde uvidí konečně vše, co potřebuje pro dobrou reprodukci obrazu a zvuku pro svůj hezký domov.

Na této výstavě mnozí návštěvníci konečně odbourají stále zažitou představu, že domácí kino je jen televize obestavená v místnosti překážejícími reproduktory a budou odcházet obohaceni o novou zkušenost i inspiraci.Nová výstava je v rukou pořadatelů High-Endu, takže zúročené patnáctileté zkušenosti i dobou vypilovaná organizace zaručují bezproblémový průběh s přeprogramovaným úspěchem akce a to pro návštěvníky znamená spoustu zážitků, spojených s hodnotnými benefity, které si z akce zdarma přinesou domů. CINEMA AT HOME se koná předposlední víkend v říjnu v osvědčeném hotelu Corinthia Towers na Praze 4, který spoustou svých optimálně velkých i skvěle situovaných salónků přinese akci tolik potřebný efekt simulace domácích podmínek.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.