Sociální sítě
Nahoru

Letní šejky s ovocem lákají i Russell Hobbs

Výrobce drobných stylových kuchyňských spotřebičů Russell Hobbs využil vysokých teplot, které právě v Evropě převládají a svou pozornost zaměřil na letní party a zahradní grilování. Právě zde totiž dokáže uspět svým nově představeným tyčovým mixérem z linie Desire. Počasí totiž nahrává daleko více ovocným šejkům a koktejlům, nežli teplým nápojům, že?

Zmíněná novinka je charakteristická povedeným designem v barvách matné černé s červenými akcenty. Mixér, s cenou pouhých 999 Kč, jinak nabízí dvě rychlosti chodu a samozřejmostí je nerezová mixovací noha, která je zároveň odnímatelná. V balení spolu se zařízením získá uživatel také nádobku o kapacitě 0,7 l na mixování a další 500ml na sekání. V balení nechybí ani praktická metla na šlehání. Zařízení disponuje výkonem 400 W.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.