Sociální sítě
Nahoru

Dynavix uvádí na trh navigaci pro Android

Změňte svůj mobilní telefon s  Androidem v plně funkční navigační systém díky Dynavixu – chytré navigaci s precizními hlasovými pokyny a nejnovějšími mapovými podklady, které jsou uloženy ve vnitřní paměti zařízení. Navigace Dynavix spojuje ty nejlepší funkce, které jsou na trhu dostupné, s brilantním designem a uživatelským zážitkem. Jedním z hlavních lákadel této nové navigace jsou bezpochyby aktuální dopravní informace, díky kterým získáte podrobné hlášení o událostech na trase včetně informací o délce dopravního omezení, překážky či příčině zpoždění. K dispozici tak budete mít naprosto přesné informace o době cesty a času příjezdu včetně návrhů alternativních tras.

Dynavix je také ideální volbou pro uživatele, kteří s navigacemi nemají zkušenosti, díky intuitivnímu a jednoduchému uživatelskému rozhraní. „Při vývoji jsme vycházeli ze zkušeností s naší aplikací pro iPhone, která je v České republice jednou z nejprodávanějších navigací na App Storu.“ uvedl Tomáš Tvrzský, člen představenstva společnosti. Dynavix aplikace nabízí rovněž rozsáhlé možnosti osobního nastavení. Uživatel si tak může zvolit např. barvy mapy, údaje zobrazené v infopanelu nebo jedno z 3D aut.

Navigace Dynavix vychází z mnohaletých zkušeností vývoje navigačních aplikací a obsahuje tedy mimo jiné navigaci do jízdních pruhů, navigaci na kontakty, asistenta rychlosti se zvukovým varováním, nabídne alternativní trasu a funkci zakázaných úseků, 2D a 3D zobrazení mapy, zobrazení významných budov ve 3D, automatický přepočet trasy, automatický denní nebo noční mód, upozornění na radary. Hlasové instrukce včetně uživatelského prostředí si pak může uživatel zvolit z velkého výběru jazykových mutací včetně oblíbených hlášek Pavla Lišky.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.