Sociální sítě
Nahoru

Ministerstvo zahraničních věcí vsadilo na osvědčené limuzíny z Mnichova

Generální ředitel BMW Group Česká republika Josef Reiter předal ministru zahraničí Karlu Schwarzenbergovi první část z flotily téměř sedmdesáti vozů BMW, které budou sloužit pro potřeby ministerstva doma i v zahraničí.

Značka BMW zvítězila ve výběrovém řízení na obměnu vozového parku vypsaného Ministerstvem zahraničních věcí na podzim roku 2011. Na základě výsledku tohoto výběrového řízení bude ministerstvu a zastupitelským úřadům ČR ve vybraných evropských a mimoevropských zemích postupně v letošním roce dodáno celkem 68 vozů BMW. Smlouva na obměnu vozového parku byla podepsána v červnu 2012 na dobu 5 let. Během této doby budou ministerstvu vozy BMW zdarma značkou BMW obměňovány za nové a to vždy po dvanácti měsících provozu. Výhodou této obměny je, mimo jiné,  skutečnost, že nové vozy vždy budou splňovat nejpřísnější emisní a bezpečností limity.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.