Sociální sítě
Nahoru

Montblanc ve znamení Johannese Brahmse

Donátorská edice Montblanc, která od roku 1990 oslavuje významné osobnosti ze světa klasické hudby, vzdává letos hold velkému virtuozovi romantismu Johannesu Brahmsovi, umělci, který ze skromných poměrů vyrostl v celosvětově uznávaného skladatele, dirigenta a klavíristu. Design Brahmsovy edice odráží skladatelův hudební styl: tradiční a zároveň vynalézavý a průkopnický. Mistrovskou ruční práci psacích potřeb inspiroval fascinující svět hudby, jíž Brahms zasvětil život. Víčko a tělo pera jsou zhotoveny z prvotřídní černé pryskyřice dekorované platinovým kováním. Klip pera je stylizován do podoby ladičky a pět tenkých kroužků v horní části víčka odkazuje na notovou osnovu. Na platinovém kroužku ve spodní části víčka je vyryt Brahmsův podpis, zatímco jeho vršek zdobí charakteristická bílá  hvězdička Montblanc. Ručně vybroušený hrot pera ze 14karátového zlata zdobí holubice, symbol lásky a míru, která je tradičně na hrotech všech per Donátorské edice Montblanc. Limitovaná edice je k dostání v pražském butiku Montblanc v Pařížské 9.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.