Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce podzim zima Pal Zileri

Nová kolekce italské pánské módní značky Pal Zileri dokonale prolíná moderní vzhled se vzhledem inspirovaným padesátými lety minulého století, která jsou nyní opět v kurzu. Kolekce nám připomene styl finančníků z legendárního Wall Street a magnátů z Madison Avenue  nebo sofistikovanou eleganci herců z Hitchcockových filmů.

Formální oblečení, jako jsou saka, vesty, kalhoty a košile, najdeme v odstínech šedé barvy, od světlé až po antracitovou, a dále v odstínech tmavě modré, starorůžové, fialové a hořčicově žluté. Objevují se i přírodní odstíny béžové a hnědé, ze vzorů pak retro proužky, které nás zavedou zpátky do zlatých padesátých let. Modely jsou provedeny ve velmi jemných tkaninách a exkluzivních druzích příjemné vlny, flanelu či kašmíru. Siluety oděvů mají inovativní vzhled, s lehce zúženým pasem, s užšími klopami a měkčím tvarem ramen. Lehkost konstrukce a materiálů se odráží také na bundách a na kabátech, které perfektně padnou a jsou velmi příjemné na nošení.

Pal Zileri to je nadčasová italská elegance s moderními prvky, vhodná pro každého muže, který touží po tom být dokonale a stylově oblečen. Kolekci zakoupíte v butiku Pal Zileri na Staroměstském náměstí 8 v Praze.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.