Sociální sítě
Nahoru

Delikátní paštiky Pâté du Chef

Každý milovník masa dostane čas od času chuť na delikátní paštiku. Na výběr má potom dvě možnosti. Ti zkušenější si mohou připravit svojí domácí a ti méně odvážní si jistě vyberou mezi prémiovými paštikami Pâté du Chef. Ty jsou na českém trhu od roku 2008 a díky své kvalitě již získaly několik ocenění. Pâté du Chef nabízí nejen neobvyklá spojení paštiky s různými ingrediencemi, ale zároveň dokáže zaujmout originálním způsobem balení.

Mezi oblíbené příchutě, které jsou vhodné k servírování třeba jako předkrm, se nepochybně  řadí Mousse de Canard, nebo-li Kachní paštika se šampaňským, Goose mousse with raisins, nebo-li Husí paštika s rozinkami nebo třeba Smooth Pâté with Salomon, čili netradiční Lososová paštika. V sortimentu této značky naleznete jak klasické příchutě paštik, tak třeba i různé netradiční zvěřinové paštiky, a proto si svou oblíbenou příchuť vybere opravdu každý. Pâté du Chef není kreativní jen v příchutích a druzích paštik, ale také v různorodém balení. V nabídce tak naleznete klasické plátky, teriny a barquetky, paštiky v tunýlkách a blocích, oblíbené a tématicky laděné paštiky v keramických nádobách a specialitou jsou nepochybně paštikové dorty. Portál iLuxus vám nyní přináší soutěž právě o deset paštikových dortů, přičemž vyhrává každý padesátý správný email. Vybírat můžete z variant brusinka, oříšek nebo pečené maso a odpovídat na soutez.iLuxus@rf-hobby.cz 10.září 2012, a to do 16:00. Nápověda se pak skrývá zde.

Soutěžní otázka zní: Kdo vyrábí paštiky Pâté du Chef?

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.