Sociální sítě
Nahoru

Společnost Porsche Inter Auto CZ pomohla dětem

Společnost Porsche Inter Auto CZ u příležitosti dvacátého výročí úspěšného působení na českém trhu věnovala Nadačnímu fondu Kapka naděje 500 000 Kč na nákup životně důležitých přístrojů a pomůcek pro dětská oddělení nemocnic. První z obdarovaných je Dětská klinika FN Olomouc, která obdržela téměř 124 tisíc korun. „Našemu centru tento dar velmi pomůže, jsme za něj nadačnímu fondu i jeho partnerům vděční. Náročná a agresivní protinádorová léčba vyžaduje, aby každé dítě bylo v jejím průběhu monitorováno tak, aby vedlejší účinky této vysoce toxické cytostatické léčby byly pro dětský organismus co nejnižší. Dostatek monitorů pro jejich sledování je pro nás zásadní,“ uvedl prof. MUDr. Vladimír Mihál, CSc., přednosta Dětské kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.

Monitory životních funkcí předal přednostovi Dětské kliniky FNOL ředitel společnosti Porsche Olomouc Ing. Jan Krupička a Vendula Auš Svobodová, prezidentka NF Kapka naděje. Společnost Porsche Inter Auto CZ zahájila spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje u příležitosti 20. výročí svého působení v České republice. Firma celkem věnovala 558 000 korun, když se do pomoci Kapce naděje zapojili i zaměstnanci všech osmi poboček sítě PIA CZ.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.