Sociální sítě
Nahoru

Víme, jak vypadá konkurent 911. Jaguar F-Type přijíždí

Dlouho očekávaná novinka Jaguar F-Type se nepředstaví až na Pařížském autosalonu, ale britská automobilka jej ukázala veřejnosti již nyní. F-Type je založen na konceptu vozu C-X16, jenž se představil loni ve Frankfurtu a je jasnou odpovědí na připravované Porsche 911.

Jaguar vydal pouze jedinou fotografii, ale nový F-Type vypadá dokonale. Masivní příď kompletně zaplňuje obrovská maska vozu s výraznými bočními vdechy, které se světlomety tvoří nezaměnitelnou tvář britského roadsteru.

U Jaguaru jsou jejich majitelé zvyklí v interiéru na velký luxus. A u tohoto vozu to nebude jinak. Ačkoliv zatím neznáme přesnou podobu vnitřku, již teď je jasné, že všude bude jemná kůže. Nezklame ani motorový prostor, do kterého budou nabízeny dva motory. Šestiválec a osmiválec. Tento roadster s pohonem zadních kol doplní v roce 2014 verze coupé.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.