Sociální sítě
Nahoru

Pánská kolekce v butiku La Perla

Pražský butik La Perla rozšířil svůj sortiment a vedle luxusní dámské kolekce spodního prádla, plavek a punčochového zboží nabízí luxusní kolekce pánského spodního prádla a plavek značky La Perla.

Pánské produkty značky La Perla se dělí na dvě hlavní kolekce. NERO PERLA představuje nový koncept luxusního spodního prádla pro náročné zákazníky, kteří dávají přednost krejčovskému umění na špičkové úrovni před současnými trendy. Spodní prádlo, noční prádlo i plážové oblečení jsou kombinací ateliérové elegance a vzácných materiálů s exkluzivními detaily. GRIGIOPERLA se zaměřuje na trh s vysoce kvalitním pánským spodním a nočním prádlem i plážovým oblečením. Tyto kolekce jsou určeny zákazníkům s vytříbeným vkusem, kteří upřednostňují klasiku a hledají špičkové výrobky kombinující eleganci, kvalitu a pohodlí.

Popularita pánské kolekce La Perla ještě více stoupla v roce 2006, kdy si Daniel Craig oblékl jeden z modelů plavek La Perla pro roli Jamese Bonda ve filmu Casino Royal.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.