Sociální sítě
Nahoru

Bytový interiér ve znamení křišťálu

Krása a dokonalost se skrývá v detailu. Není zapotřebí od základu měnit celý interiér, chceme-li mu dodat noblesu a eleganci. Stačí jej ozdobit exkluzivními doplňky značky Baccarat z prvotřídního křišťálu. Součástí nové kolekce jsou například originální dózy ve tvaru zvířátek ve zlato-bílém provedení nebo broušený zvonek či vločka v klasickém bílo-červeném provedení, které se určitě budou hodit nejen o Vánocích. V nabídce je také skvostný, inovativně pojatý lustr z čirého  křišťálu s dominantním červeným detailem. Interiérové doplňky Baccarat jsou ideálním tipem na vánoční dárek s trvalou hodnotou, který nikdy nezevšední.

Společnost Baccarat, sídlící v Paříži, vyrábí exkluzivní produkty z křišťálového skla již od roku 1764, zejména stolní nádobí, dekorace, šperky, karafy, lustry a další osvětlení. Firma spolupracuje se známými designery, jako jsou například Marcel Wanders, Ellie Top, Jaime Hayon nebo Philippe Starck. V České republice se zastoupení značky pod názvem Crystal Heritage Showroom nachází od roku 2011, a to v prestižních prostorách Obecního domu v Praze, kde jsou k zakoupení také interiérové doplňky z nové kolekce.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.