Sociální sítě
Nahoru

Michael Schumacher si vysloužil nové hodinky

Redakce portálu iLuxus.cz nelenila a zajela si na berlínskou premiéru hodinek Audemars Piguet, které nebyly určeny nikomu jinému, nežli nejlepšímu automobilovému závodníkovi všech dob. Ano, řeč je o Michaelovi Schumacherovi a jeho novém přírůstku ze stáje Royal Oak Offshore. Ty si vysloužil právem, neb jako vítěz rekordních sedmi světových šampionátů rozhodně překonal zásluhy svých ambasadorských kolegů, jaký mi je Jarno Trulli či Sebastien Buemi. Sám totiž dosáhl více vítězství v závodech, čelních pozic na startu a nasbíral více bodů, než kterýkoliv jiný automobilový závodník historie tohoto sportu.

Představení nové limitované edice, která je k dispozici v titanu, zlatě i platině, proběhlo v úžasně přestavěných interiérech bývalé elektrárny. Prostor „Kraftwerk“ tak na jednu stranu tvořily industriální kulisy, beton a ovládací panely, zatímco o jemnou a příjemnou atmosféru kontrastně zbarvené koberce, příjemná světla a na jedničku připravený mapping.

Michael však nepodával žádné soukromé rozhovory. Nechal se však slyšet před vzácnými hosty a prozradil, že „Se značkou Audemars Piguet jsem se poprvé blíže setkal přibližně před 15 lety. Tehdy mi tyto hodinky představil Jean Todt, který působil jako vedoucí týmu Scuderia Ferrari. Již dříve jsem si byl vědom toho, že hodinky jsou se světem závodních automobilů hodně spjaty. Nicméně, až v té době, kdy jsem značku Audemars Piguet lépe poznal, jsem si uvědomil, jak jsou právě její produkty, především kolekce Royal Oak, automobilovými závodníky vysoce ceněné. Stal jsem se velkým fanouškem Audemars Piguet. Stále mne fascinuje kombinace designu, ruční práce, funkcionality a inovace, jež tyto hodinky od ostatních značek výrazně odlišují.  Je mi velkou ctí, že mohu být součástí vývoje a uvedení speciálního modelu Royal Oak Offshore a zároveň mít privilegium poskytnout mu své jméno.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.