Sociální sítě
Nahoru

Přechod na zimní čas s hodinkami TAG Heuer

V neděli 28. října se promění letní čas na ten zimní. Ze tří hodin tak budou dvě, což se projeví hlavně na našem spánku, a to pozitivně, neboť si konečně budeme moci přispat. Pro sběratele hodinek se však zřejmě první den, tedy v neděli, nic moc nezmění, neboť ušetřenou hodinu zřejmě budou věnovat přeřizování času na hodinkách v domácím natahovači. A jelikož portál iLuxus hodinky opravdu miluje, přináší tip na model, který si lze v neděli koupit pro radost a ušetřit tak hodinářům práci, vždyť posunout o hodinu čas na všech hodnkách opravdu není hračkou – a vezmeme-li v potaz nějvětší hodinářství v Čechách, tedy Koscom, tak opravdu není co závidět.

Pro zimní období doporučujeme elegantní hodinky TAG Heuer a jejich nové pojetí úspěšné modelové řady Link. Ta sklízí úspěchy už od svých počátků před třinácti lety, kdy na vázala na linii S/el z roku 1987. Jejím hlavním rozpoznávacím znakem jsou protilehlé dílky tahu ve tvaru písmene „S“, které elegantně přecházejí ve 43mm ocelové pouzdro. To je od loňského roku osazeno menšími tlačítky chronografu a číselníkem s rozměrnějšími sčítači. Uloženým strojkem však zůstal stejný Calibre 16 odvozený od slavného Valjoux s automatickým nátahem. Pořídit je lze za 81 900 Kč, a to právě v hodinářství Koscom.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.