Sociální sítě
Nahoru

Absolut Greyhound – požitek pro všechny smysly

Hvězdné „dýdžejské trio“ Swedish House Mafia vystoupí v Praze v rámci obřího světového turné, a to 29. listopadu v O2 aréně. U tak významné záležitosti na hudební scéně bude samozřejmě asistovat také slavná značka Absolut. Proč samozřejmě? Byla to totiž unikátní spolupráce mezi hvězdami hudební scény a tímto oblíbeným nápojem, která dala vzniknout například superpopulární skladbě Greyhound, která zaujme i svou futuristickou stránkou.

Právě tato oblíbená skladba, kterou na YouTube shlédlo už více než 20 milionů lidí, je přímo inspirovaná koktejlem Absolut Greyhound. Jen pro zajímavost dodejme, že koktejl vzniká z jednoho dílu Absolut Vodky a tří dílů šťávy z růžového grapefruitu, jehož srpek následně ozdobí i skleničku zchlazenou ledem.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.