Sociální sítě
Nahoru

V Paříži září unikátní butik Jaeger-LeCoultre

Městem světel duní tamtamy. Nikdo, kdo alespoň trochu obdivuje mechanické hodinky, zde nemluví o ničem jiném, nežli o návštěvě nového mono-brand butiky manufaktury Jaeger-LeCoultre, jež se rozprostírá na místním náměstí luxusu Place Vendôme. Jeho rekonstrukce sice započala už před létem, nicméně podzimní otevření si nenechal nikdo ujít. Portál iLuxus s radostí přijal pozvání na slavnostní přestřižení pásky a s tím spojený gala večer a měl tak možnost vidět nevídané a pozdravit se s dalšími přáteli značky, jakými jsou půvabná herečka Diane Kruger, Christian Vadim, Elodie Yung, Olga Sorokina, svůdná a věčně usměvavá Carmen Chaplin nebo španělský šéfkuchař Sergi Arola s rytinami hvězd dekorovanými hodinkami linie Reverso.

Z původně nejmenšího butiku této značky se během několika měsíců stal rázem ten největší. Paradoxně se stal okamžitě vlajkovou lodí značky a není pochyb o tom, že právem. Na neotřele vyhlížejících displejích se zde svou dokonalostí pyšní exponáty, které téměř nikde na světě k dostání nejsou, a to i přes to, že značka disponuje padesátkou mono-brand butiků. V tomto je však k dostání více než 300 referencí hodinek, přičemž další z linií vysokých komplikací zde lze vyzkoušet a v mnoha případech i objednat.

V tříúrovňovém butiku budou navíc pořádány pravidelné konference s hodinářskými zástupci značky, přičemž je budou prokládat také pravidelné expozice historických modelů pocházejících z muzea v Le Sentier. Co víc? Určitě potěší plný servis hodinek garantovaný zkušenými hodináři, jež jsou neustále k dispozici, a navíc lze jejich práci sledovat prostřednictvím živého vysílání na internetu! Zákazník tak vždy vidí, co se s jeho hodinkami a strojkem děje. To je rozhodně zajímavá přidaná hodnota, že?

Návštěvníkům Paříže lze mimo jiné doporučit nejenom prohlídku butiku, ale také výstavu historických fotografií z archívů Manuel Álvarez Bravo S.C., která započala v uměleckém institutu Jeu de Paume, v zahradách Louvru, a trvá až do 20. ledna. Právě s touto galerií JLC pravidelně participuje a tvoří záštitu nad mnoha jejími projekty.

Co dodat? Snad jen, že nový butik je rozhodně něčím, co může jít ostatním příkladem. Jaeger-LeCoultre zde potvrzuje své postavení mistrných hodinářů a podtrhuje své letité sdělení, které stále platí – Jaeger-LeCoultre stále vyrábí jen a pouze do nejmenšího detailu perfektně zpracované hodinky, žádný lifestyle, žádné kompromisy…

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.