Sociální sítě
Nahoru

Klávesnice pro agresivní manažery

Společnost Logitech nedávno představila novou mechanickou klávesnici G710+ Mechanical Gaming Keyboard, která byla předurčena těm nejnáročnějším hráčům počítačových her. Její devizou byla možnost hry s rychlou odezvou a minimem rušivých prvků. Díky své odolnosti se však velmi rychle stala zajímavým doplňkem počítačů některých manažerů, kteří svůj temperament občas nezvládnou a „sem tam něco v kanceláři rozbijí“. Výhodou novinky je skutečnost, že byla podrobena skutečně mučivému zkušebnímu procesu, aby byla ověřena její odolnost! A výsledek? Tak například životnost tlačítek je minimálně 50 milionů úhozů! Klávesy jsou zkonstruované tak, aby se zabránilo nechtěným zdvojeným stiskům a mají vespod tlumicí kroužek, který potlačuje rušivé klikání. Již samozřejmostí je podsvícení LED diodami a programovatelné G klávesy.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.