Sociální sítě
Nahoru

Anatomický polštář Genius zajistí kvalitní spánek

Anatomický více polohový polštář Genius je patentem značky Medical Comfort. Byl vyvinut ve spolupráci s lékaři a designérem Mikem Carlem Greenem tak, aby poskytoval maximální pohodlí pro všechny typy spáčů. Polštář je variabilní téměř bez omezení a v každé poloze poskytuje dokonalé pohodlí pro krční páteř a ramenní klouby. Dva tunely napříč polštářem a podélná prohlubeň poskytují neomezené možnosti pro polohování rukou během spánku, a ruce přitom zůstávají volné, bez zbytečného přetížení.

Nedochází k narušení volného průtoku krve, svaly jsou naprosto uvolněné, a polštář tak pomáhá po celou noc a ve všech polohách předcházet ztuhlosti paží, jejich mravenčení a znecitlivění. Polštář je také dostatečně pevný a díky tomu udržuje v jakékoli spánkové pozici hlavu ve správné poloze, což zabraňuje nežádoucím projevům spánkových poruch, jako jsou chrápání nebo přerušení dechu. Polštář Genius je obzvlášť vhodný pro lidi, kteří spí rádi s rukama pod hlavou, nebo pro spáče na boku a břichu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.