Sociální sítě
Nahoru

Žhavá novinka od BMW. Čtvrtá řada je tady!

BMW se již oficiálně vyjádřilo a zveřejnilo snímky nového BMW řady 4. Fotky se objevily zcela nečekaně, což bude s největší pravděpodobností marketingový tahák. Nezdá se, že by se jednalo o neplánovaný únik informací. BMW řady 4 se představilo ve dvoudveřové verzi. Nová čtyřka vypadá velmi elegantně a jak jsme u BMW zvyklí, také sportovně.
BMW by mělo nabídnou celou řadu benzínových a naftových motorů, výběr bude odvozen od řady tři. BMW 4 je dlouhé 4641 mm, což je o 29 mm delší než BMW řady 3. Je také širší a to o 29 mm. Takže je dle předpokladů jasné, že půjde o něco větší vozidlo, než je BMW řady 3. Můžeme čekat i přeplňovaný dvoulitrový čtyřválec s výkonem 135 kW a 180 kW, stejně tak tomu je i u třílitrového řadového šestiválce s výkonem 225 kW.
BMW má trošku pozměněná světla, rozšířené podběhy a navíc i nové nárazníky. Pyšní se na 20-palcových kolech a z boku působí jeho obrys velmi dynamicky, což dotváří linie střechy. Interiér působí na první dojem velmi luxusně. Zajímavé a elegantní je potažení střechy, sloupků, spodní části palubní desky, středové konzole a sedadel hnědou kůži Alcanara. Můžeme očekávat, že oficiální tiskové vyjádření přijde již brzy.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.