Sociální sítě
Nahoru

Dárková balení alkoholu lákají

Obchodní domy jásají. Vánoční sezóna nabírá na obrátkách a lidé vyrazili do ulic, aby v buticích v centru velkých měst pořídili dárky pro své milé. Luxusní butiky tak lákají novými interiéry, speciálními nabídkami a exkluzivními limitovanými edicemi svých produktů, které šetřili speciálně pro toto období. Pozadu nejsou ani společnosti vyrábějící prémiový alkohol. Tak například tradiční skotská whisky Chivas Regal uvedla speciální balení designované Timem Littlem, stejně jako tak učinil oblíbený Londýnský gin Beefeater. A jelikož se říká, že nejlepší dárek je takový, který se dá vypít nebo sníst. Připravili jsme pro vás trojici nejnovějších balení, ze kterých si vybere téměř každý. Najít v nich lze pozornost pro domácí barmany, originální osobnosti i pro muže a ženy s výrazným vztahem k tradicím.

Pro velký úspěch speciálních balení s příslušenstvím vznikl Havana Mojito Kit, což je ideální pomocník při výrobě oblíbeného domácího Mojita. Dárkové balení ukrývá pravý kubánský rum Havana Club Añejo 3 Años, muddler a kleště na správné vymačkání limetky. Důvod? Zástupkyně společnosti nám potvrdila, že „použití správných nástrojů zabraňuje nežádoucí hořkosti Vašeho oblíbeného Mojita“!

Pro náročnější a vytříbenější připravila značka Jameson hned dvě speciální dárkové balení. Prvním z nich je Jameson Gold Reserve (1 239 Kč), který kromě fúze desetileté a třináctileté whiskey spojuje tradici s moderním balením. Při přičichnutí ke sklence s touto whiskey je pak cítit vůně dřeva, ječného sladu a obilí, se stopami sladkého sherry a mentolu. Následně překvapí i medově sladká, vzápětí pak kořeněná chuť, s ozvěnou lesních plodů a hrušek. Jiným směrem se pak vydala základní tříletá irská Jameson whiskey, která doplňuje klasickou láhev (499 Kč) o dvojici brandovaných skleniček.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.