Sociální sítě
Nahoru

Karolína Kurková hostem luxusního arabského resortu – hotelu Madinat Jumeirah v Dubaji

Česká modelka Karolína Kurková pobývala se svým manželem, filmovým producentem Archiem Drurym, v dubajském pětihvězdičkovém hotelu Al Qasr, který je součástí luxusního hotelového komplexu Madinat Jumeirah. Zúčastnili se zde oficiálního spuštění webů zaměřených na luxusní zboží a služby Gheir.com a Ra2ed.com, které se odehrálo v restauraci Pierchic v Madinat Jumeirah. Pár si s radostí užíval všech výhod, které hotel nabízí. Karolína a Archie se po resortu plavili v abře tradiční arabské dřevěné loďce a nechali se rozmazlovat procedurami v místních Talise Spa. Karolína o zážitku z Talise Spa řekla: „V Talise Spa v Madinat Jumeirah jsem si nejvíce užila venkovní lázně pro dva. Každý si zaslouží hýčkání a nejkrásnější je, si to užít s někým, na kom vám velmi záleží. Cítila jsem se báječně a myslím, že přesně tohle je perfektní způsob, jak relaxovat ve dvou.“

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.