Sociální sítě
Nahoru

iLuxus stál u vzniku speciální edice cyklistických trikotů

Z lásky ke sportu a hlavně cyklistice se nám podařilo vyvolat unikátní projekt. Redakce iLuxus.cz spojila síly s největším českým hodinářstvím Koscom a jeho vlajkovou značkou Perrelet, výsledkem čehož se stala unikátní limitovaná edice cyklistických dresů. Ty jsou předurčeny pouze a jen sběratelům hodinek a těm dobrosrdečným, kteří jsou z jejich prodejů ochotni podporovat neziskové organizace. Portál iLuxus.cz tedy není pouze prvním českým internetovým magazínem přinášejícím zpravodajství ze světa luxusního zboží a financí, ale také stále se profiluje i jako exkluzivní blog informující o tuzemské nezávislé scéně, která zahrnuje klenotníky, hodináře i další řemeslníky vybočující od běžné sériové produkce. Jednou z takových společností je například zmíněné české hodinářství Koscom, které ačkoli se nenalézá v okolí Pařížské ulice, disponuje rozhodně nadstandardní nabídkou přepychových hodinek. O jeho jedinečnosti vypovídá i unikátní koncept velkolepě pojaté prodejny, v ulici Na Poříčí, poskládaný z shop-in-shop prodejních koutků – ten koneckonců zlákal přízeň i velkých značek hodinářského světa a dle našich informací budou nové rozhodně přibývat!Speciální kolekce sněhobílých dresů rozhodně zaujme rozličnými partnery. Po boku webu iLuxus.cz se o mediální zaštítění postaraly přední české magazíny Top Class a Top Cars doprovázené cestovatelským a turistickým blogem Infoglobe.cz. Dominantou trikotu jsou obří hodinky Perrelet Turbine XL, jejichž rotující lopatky připomínají moderní výplety kol silničních speciálů. Loga švýcarské hodinářské ikony a hodinářství Koscom pak doplňují společnosti Super Car Service, ZubekSign a Tretter´s New York Bar – tedy jeden z nejlepších českých podniků.Pro zajímavost: fotografie z první vyjížďky s tímto trikotem byly pořízeny na jihu Austrálie, a to ve městě Adelaide, kde již za měsíc, respektive 20. ledna, začne tradiční cyklistický vytrvalostní závod Santos Tour Down Under (mezi partnery zde nechybí česká automobilka Škoda, Hilton, pivovar Hahn, oakley nebo slavné vinařství Jakob´s Creek – výzvou do budoucna je skutečnost, že hodinářský partner závodu stále ještě chybí).

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.