Sociální sítě
Nahoru

Adriana Karembeu započala spolupráci s pařížskou Saint Honoré

Bývalá manželka slavné fotbalové hvězdy Christiana Karembeu spojila své síly se slavnou hodinářskou značkou Saint Honoré. Zatímco on si už léta užívá sbírku mechanických sofistikovaných hodinek Perrelet, Adriana Sklenaříková Karembeu se rozhodla jít cestou elegance a zdobnosti. Její volbou se stala pařížská ikona, jejíž produkce je dedikována převážně ženám prahnoucích po sofistikované uhlazenosti a zároveň po kvalitě, neboť všechny její hodinky vznikají ve švýcarských dílnách. Jen krátce po tom co ambasadorský post značky obsadila orientální kráska Saba Mubarak, nabídla Adriana své jméno ve spojení s neziskovou organizací.

Speciální edice hodinek má za úkol pomoci marocké dobročinné organizaci Heart of Gazelles, která si dala za cíl pomáhat dětem, a to jak po zdravotní stránce, tak i po té vzdělávací. Saint Honoré tak bude čestným partnerem Rallye Aïcha des Gazelles Morocco 2013, což je závod automobilů i motocyklů uprostřed marocké pouště. Samotné hodinky Opéra “Cœur de Gazelles”, z jejichž prodeje bude organizace financována, potěší novým systémem snadné výměny kožených či saténových řemínků, za kterým stojí jméno Chacok. Ocelové hodinky jsou jinak osazeny quartzovým strojkem a zaujmou rozhodně zajímavým číselníkem s trojicí aplikovaných diamantů.

Hodinky na českém trhu zatím nejsou k dostání, ale prvním místem, kde je bude možné objednat, bude hodinářství Koscom, které svou běžnou kolekci hodinek pravidelně obohacuje o speciální a limitované edice různých značek, jako je TAG Heuer, Certina, Oris, Frederique Constant nebo například právě již zmíněný Perrelet.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.