Sociální sítě
Nahoru

IWC opětovně šokovalo svou expozicí

Rok co rok se švýcarská manufaktura IWC prezentuje v rámci ženevské výstavy Salon International de la Haute Horlogerie svým jedinečným výstavním stánkem. Po loňském překvapení, kdy vystavená stíhačka dominovala expoziční ploše s tematikou Top Gun, se letos značka zaměřila na svou spolupráci se stájí formule 1 Mercedes AMG Petronas. K roku hodinek Ingenieur tak právem náleží silné motory, dynamika a vůně oktanů.Ženevské Palexpo má již po 23. tu čest prezentovat to nejlepší ze světa horologie. Právě pro tuto výstavu luxusu se IWC v letošním roce spojilo i se slavným interpretem Jamiroquai, ale přítomny jsou i další celebrity společenského světa, stejně jako ze světa motorů.Nosným motivem letošní expozice hodinek IWC Ingenieur jsou tedy motory, přičemž nechybí kokpit formule 1, nejnovější verze supersportu Mercedes-Benz SLS v provedení AMG, a nebo příznačné ukázky z historie.Hodinky Ingenieur se v letošním roce budou prezentovat moderními materiály, jako je titan, karbon a kaučuk. Co se týče strojků, tak kromě tradiční „trojručky“ na základech ETA se budou moci fanoušci dočkat jedinečných chronografů s vlečnou ručkou, které kdysi vytvořil pan Habring, a samozřejmě nebude chybět nově vyvinutý strojek chronografu, který zdobil už řadu Yacht Club. Nejnáročnější zákazníci ocení věčný kalendář, a nebo dokonce tourbillon s konstantním popudem! Více informací přinese číslo magazínu Top Class, které vychází 15. března. Dle našich informací budou tématice nových vizí IWC věnovány nejméně dvě celé strany!

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.